Nieuws en Mededelingen

Op deze pagina worden uiteenlopende berichten geplaatst om bezoekers te informeren. Nieuws en mededelingen over producten, de website etc.

Houten stuurstoel - 9-4-2019

Weer een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, dit keer een stuurstoel van hout. Een niet alledaags product dat wordt gebruikt op de brug van zeeschepen. Op deze stuurstoel zit elke stuurman hoog en droog waardoor hij goed overzicht heeft op het water. Wil je meer weten over deze houten stuurstoel, bekijk hem dan nu in onze winkel. Stuurstoel bekijken!
houten stuurstoel

Desmi pompen - 16-1-2019

Desmi pompen, de nieuwe serie pompen in ons assortiment. Desmi NSA pompen zijn zelfaanzuigende centrifugaalpompen voor de beroepsvaart waar deze worden ingezet als dekwaspomp of lenspomp. De pomp is leverbaar met een pomphuis van zowel gietijzer als brons. Voldoen aan alle eisen en kunnen met certificaat geleverd worden. Geschikt voor schone en verontreinigde vloeistoffen (met grovere bestanddelen), zoals water, zeewater, gasolie, etc.
Desmi pompen

Catalogus Online - 12-10-2018

Vandaag (12-10-2018) hebben we de catalogus met alle scheepvaart producten die we aanbieden online gezet. Nu is het mogelijk om de catalogus te downloaden, en wanneer gewenst kunnen er pagina’s worden afgedrukt naar printer of Pdf-programma. In de pdf catalogus zitten klikbare links naar onze website en naar e-mail contact voor als je vragen hebt. De catalogus is te vinden boven het menu aan de linkerkant van de website. Download hem nu en bewaar hem voor later.

Scheepvaartcenter op Facebook - 05-11-2018

De Facebookpagina van Scheepvaartcenter is onlangs online gegaan en staat open voor bezoekers, opmerkingen en likes. Op deze nieuwe social media pagina zullen scheepvaart gerelateerde onderwerpen te zien zijn. Zo zullen er mooie foto`s, verhalen, informatie, producten en nieuws items geplaatst worden. Bezoekers kunnen reageren op foto`s of verhalen en kunnen de pagina “Liken”. 😉

Bezoek onze facebookpagina! Facebookpagina Scheepvaartcenter

Facebook

Technische storing - 28-9-2018

Door een storing in ons systeem hebben klanten in week 39 een orderbevestiging ontvangen van een eerder geplaatste bestelling. Dit bericht is onterecht verzonden! Mocht u een dergelijk e-mailbericht ontvangen hebben dan kunt u deze verwijderen en hoeft u verder geen actie te ondernemen. Excuses voor het ongemak!

Stickers en Borden – Product update! - 16-09-2018

Begin september 2018 is ons assortiment stickers flink uitgebreid. Er zijn scheepvaart stickers en bebording in andere talen bij gekomen. Vanwege deze uitbreiding hebben we ook ons menu aangepast en onderverdeeld in talen (Duits, Nederlands, Frans en Engels). Naast stickers met tekst in verschillende talen zijn er ook veel stickers met uitsluitend symbolen. Ook deze stickers met symbolen geven aan dat iets verboden of juist verplicht is. Behalve gebods- en verbods- symbolen ook symbolen die waarschuwen voor eventueel gevaar. De aangeboden stickers zijn niet uitsluitend geschikt voor scheepvaart, de stickers en borden zijn ook geschikt voor bouw en industrie.
stickers en borden