Verzenden en Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@scheepvaartcenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verzendmethode

Scheepvaartcenter.nl maakt gebruik van de verzenddiensten van C. van den Heuvel & Zonen B.V. of haar eigen transport voor grotere bestellingen. Na uw bestelling en betaling word uw order samengesteld en gereed gemaakt voor verzending. Zodra uw bestelling compleet is en overgedragen wordt aan de transporteur ontvangt u uw bestelling binnen 48 uur.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen.

Verzendkosten

De verzendkosten bij Scheepvaartcenter.nl zijn als volgt:
Bestellingen binnen Nederland tot 350 euro € 10.00
Bestellingen binnen Nederland boven 350 euro € 0,00 (GRATIS)

Verzendkosten Volume Transport

Voor verzendingen binnen Nederland groter als 2 meter zijn wij genoodzaakt € 35 extra verzendkosten te berekenen!